Wednesday, March 30, 2011

Finals beybehh

Hari ni 31/3/2011. Ha tu dia. Ngam-ngam choyy dua minggu lagi dia datang wey. Serius goyang gila sebenarnya neh. Risau pun ada. Sebab ada la 2 subjek tu yang aku macam lampi (lampi ke?) or kalau nak cakap terus terang, TAK TAHU APA-APA do! Selama ni assignment bagai semua duk menyalin member punya. Aku apa pun tak paham. Padahal nak final dah neh. Adeh! Risau doooo. Nak study, tapi bila tgk notes KELAKAR SEBENARNYA NOTES AKU BUKAN TAK KELAKAR -.-' Tapi nak buat macam mana, cuba lah belajar dgn kawan-kawan lain. Usaha tu kan penting. Result semua tu belakang cerita, yang penting usaha dulu en en en? Nasib baik la sem ni 4 paper je. Lagi 2 paper tu nak kata senang tak la senang nak kata susah tak la susah, so so je. And sebenarnya aku dah buat sejarah dalam hidup aku sendiri sebenarnya ni. Semalam 30/3/2011 aku study maths dooo. Bab 1 khatam baii. hahahahaha. Yela, dah taktahu nak buat apa lagi, kelas pun takde. Ha petang ni pun takde kelas. Nak buat apa do? Rasa nak study, tapi tgk member-member rumah semua macam rilek je macam tak de apa pun. Aku pun terpaksa la buat2 rilek padahal goyang. hahahaha. Okay lah, taktahu nak cerita apa lagi. Papehal aku update lagi. Korang jaga diri. Assalamualaikum :)



No comments:

Post a Comment